Cykeltøj og Cervelo

Vores interesse for cykling er unægteligt begyndt at skinne igennem på GameBits.dk. Efterhånden som vi er ved at omdanne shoppen her til starten af 2018, tilføje nye varegrupper og varer. Cykeltøj er på vej i sortiment som vi vil få leveret af Cykelexperten.dk.

Sortiment vil primært bestå af udvalgte cykeltøj sæt fra Alé. Her i blandt deres camo tøj, som er virkeligt fedt og flot. Det vil være Camo Bibshorts, Bibtights og jakker til efterår og vinter.

 

Udover dette vil vi også føre en antal cykellygter fra Cykelexperten som vil blive leveret via dropshipping aftale. Altså du bestiller hos os, og Cykelexperten sender dem direkte til kunden.

Så får vi også muligheden for at kunne tilbyde specielfremstillede Cervelo cykler. Cervélo Cycles er et canadisk firma, der fremstiller rammer til racercykler, tricykler og endurance. Firmaet blev stiftet i 1995 og har hovedkontor i Toronto. De producerede rammer for Team CSC i årene 2002-2008, men da Team CSC skiftede til Specialized før 2009 sæsonen, valgte de at oprette sit eget professionelle cykelhold, Cervélo TestTeam, hvor Carlos Sastre blandt andet var kaptajn.

Cervelo er for eliten i cykelsporten. Mærket er ikke særligt kendt i Danmark, men klinger alligevel stort i mange ører fordi cyklerne altid er at finde i Tour de France, og på mange pro tour hold. På GameBits.dk vil vi ikke direkte sælge Cervelo cykler, men vi vil guide dig til det rigtige valg i cykel. Dette er endnu et af de nye tiltag på GameBits.dk for 2018.

Leave a Reply

HyperSmash