Far Cry 5 sælger som vanvittigt

Femte udgave af Far Cry har fået en forrygende start. Far Cry 5 som i løbet af den første uge solgt omkring 500.000 enheder, og har allerede over 350.000 registrerede brugere.

Far Cry 5 tager dig til de forenede stater, hvor du i byen Hope County skal stoppe en gal kult. Spillet stopper dog langt fra når det er gennemført, for spillet indeholder desuden en fantastisk Arcade Story, hvor brugerne selv kan skabe deres egne historier samt onlinebaner.

Køb Far Cry 5 til Danmarks stærste pris hos Coolshop.dk

Far Cry 5 er det seneste spil i Ubisoft’s kaotiske og adrenalinfremkaldende first-person open world shooter-franchise, og for første gang i Far Cry-serien skal vi til Amerika. Det fiktive Hope County, Montana er blevet oversvømmet af en fanatisk kult bestående af religiøse ekstremister. I Far Cry 5 skal du med hård, men retfærdig hånd tage opgøret mod denne vanvittige kult, The Project. I spidsen af kulten står Joseph Seed, den selvudnævnte ‘Fader’. Han er fast besluttet om, at dommedagen er nær, og det er hans ansvar at redde byen, uanset om de vil reddes eller ej. Det er din fornemmeste opgave at stoppe ham. Hvordan? Med vold og store kanoner.

Leave a Reply

HyperSmash