Fixedshop.dk – elcykel mekka og teknologi univers

Interessen for cykler kan i ny og næ skinne igennem på denne blog. Størst er elcykel interessen i det denne type cykler er i rivende udvikling og byder på en massen spændende teknologi.

Min erfaring viser dog at teknologien måske er nyere end mange forhandlerer kan håndtere. I bund og grund kan mange handymen godt selv servicere og reparere deres egen cykel. Det meste kan klares med godt værktøj, tålmodighed og tid.

Med en elcykel er det en helt anden sag. Sammenlign det med at skulle ordne noget i motorrummet på din egen bil. For hvert drej med svensknøglen vil du være i tvivl om du reparerer eller ødelægger ;-).

Min Mountainbike var udstyret med Bosch motor, og pludseligt mistede den trækkraft på sporet. Nå hvad så? De fleste indser ikke at en elcykel vejer mere end det dobbelt af en almindelig cykel, og sætter motoren ud – er det ligesom at cykle med en knalleret. Turen bliver meget meget lang hjem.

Jeg havde kun ét alternativ, at tage cyklen til min lokale forhandler. Jeg kunne hverken cykle den til et rigtigt elcykel værksted, eller sætte den på mit almindelige cykelstativ. Husk også at checke dit cykelstativ om det kan klare en cykel på 25-30kg? Men min lokale cykelhandler måtte fuldstændigt melde pas overfor reperationen. For det første havde han ikke Bosch Elcykel certificering, men ej heller den nødvendige know how til at fikse netop det problem.

Han henviste mig til Fixedshop.dk for elcykler som er en portal der skriver om elcykler. Her var ejeren af bloggen meget venlig til at give mig en liste over certificerede værksteder i København og i Vanløse omegn.

Leave a Reply

HyperSmash