Nintendo Switch komer til GameBits.dk

Nintendo Switch, det nye konsol til afløser for Nintendo Wii og Nintendo Wii U – hvoraf sidstnævnte ikke fik succes. Man kan vel ikke engang snakke om den succes den “fortjente”, eller den succes Nintendo havde håbet på. For sådan helt ærligt.. Uigennemtænkt og uinspirende er vidst meget passende.

Men Nintendo Switch tænker nyt, uden at bryde grænser totalt. Faktisk udfylder den et behov som flere af os sikkert syntes vi manglede i Nintendo Wii U eller med en Ipad eller et Apple TV. Så på GameBits.dk er vi klar til at supportere Nintendo Switch alt det vi kan med spil, tilbehør, kontrollere, kabler og adaptere når de rammer.

Vi er allerede i gang med at opbygge vores Nintendo Switch Kategori.

De første spil som rammer Nintendo Switch er med de helt store kendinge. Denne gang gemmer Nintendo ikke på Link/Zelda og Mario. Nej spil med to af Nintendos største figurer vil være klar til launch. Hold godt øje, den kommer i Marts 2017.

nintendo_switch_with_grey_joy-con-32887565-xtra4 nintendo_switch_with_grey_joy-con-32887565-xtra3 nintendo_switch_with_grey_joy-con-32887565-xtra2 nintendo_switch_with_grey_joy-con-32887565-

Leave a Reply

HyperSmash